Kan je de (tegoedbonnen voor de) taarten ook in de winkel kopen?

In verband met het coronavirus, willen we op dit moment het aantal contactmomenten in de supermarkt tot een minimum beperken. Je kan dus nu je tegoedbon online bestellen en straks als de coronacrisis weer voorbij is en je vrienden en familie weer bij je op bezoek mogen komen je taart ophalen in de supermarkt.

 

Wat moet ik doen als ik de tegoedbon niet per e-mail heb ontvangen?

Het kan een aantal minuten duren voordat je de e-mail ontvangt. Controleer ook of de e-mail niet bij je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Heb je na 15 minuten nog geen e-mail ontvangen en is het bedrag wel afgeschreven van je rekening? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Vermeld hierbij je naam, e-mailadres, de naam van de supermarkt en het aantal taarten dat je besteld hebt. Dan zoeken we voor je uit wat er verkeerd is gegaan.

 

Waarom vindt de betaling plaats aan Local Rebels?

Local Rebels faciliteert verschillende supermarkten bij hun steunactie voor lokale verenigingen via taartactie.nl (o.a. door een webshop met een iDeal-betaalmogelijkheid). Local Rebels maakt de ontvangen betalingen over naar de betreffende supermarkt. De supermarkt verzorgt vervolgens de donatie aan de door jou gekozen vereniging.

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.